Definitia curateniei

Definitie: Curatenia - metoda de decontaminare a suprafetelor, obiectelor si tegumentelor prin care se indeparteaza odata cu praful si substantele organice si o parte din microorganisme (95%-98%), utilizind detergenti, produse de intretinere si curatenie perfornmante. Curatenia a fost si ramane o preocupare permanenta. Incepand cu cea a locuintelor si continuand cu aspectul curat al strazilor si parcurilor, curatenia este necesara in primul rand din punct de vedere al igienei si protectie impotriva factorilor patogeni.
Praful este format din particule solide fine ce provin erodarea naturala a scoartei tereste sau din unele procese biologice ale vietuitoarelor. Este in acelasi timp un mediu foarte bun de dezvoltare a microbilor iar raspandirea acestora se face foarte usor. Orice adiere de vant sau miscare a aerului deplaseaza aceasta pulbere in toate directile. Tot ceea ce tine de prestarea unor servicii de curatenie ca si materiale au evoluat in timp usurand semnificativ munca oamenilor.
Este de amintit ca primul aspirator a fost creat de un inginer britanic la inceputul anilor 1900. Desi ideea era inovatoare si extrem de utila utilizarea acestuia era foarte dificila. Asiratorul fiind de dimensiuni foarte mari trebui tras de cai si pozitionat in fala locului unde trebuia facut curat. Aspiratorul functiona pe baza de petrol si un tub lung intra pe geam. Evolutia tehnologiei a modificat metodele si materialele si astfel serviciile de curatenie au devenit mult mai usor de prestat.
Activ Stedo din Bucuresti si-a creat pe piata din domeniu o reputatie solida in privinta serviciilor de curatenie. Aceasta se datoreaza in primul rand echipei de profesionisti care utlizeaza in servicii de curatenie materiale si ustensile moderne. Pentru cine isi doreste sa apeleze la aceste servicii de curatenie reprezinta un avantaj modul in care se presteaza serviciile si mai ales ca pot beneficia de ele indiferent de locatie. S-a calculat in timp ca un functionar care sta la birou 8 ore poate recicla suficienta hartie intr-un an pentru a salva cel putin un copac. Continutul unui cos de gunoi aflat sub biroul unui functionar este impresionant: hartii, fotocopii, scrisori citite si aruncate, ziare, doze de aluminiu sau plastic. Acestea sunt materiale reciclabile in proportie de 100%.
Este foarte important ca biroul sau locuinta sa aiba un aer curat si ordonat, atmosfera sa nu fie incarcata cu praf sau cosurile de gunoi pline varf cu hartii sau alte resturi menajere. Ambientul curat, aerisit si placut facliteaza in mod pozitiv activitatea si starea de bine a celor din locatia respectiva. Toate aceste lucruri se pot realiza cu rapiditate prin apelarea la servicii de curatenie prestate de echipa Activ Sedo. Firma se bazeaza in prestarea serviciilor de curatenie pe principiul ca aceasta este deosebit de importanta pentru sanatate. Isi asuma responsabilitatea serviciilor bine efectuate din dorinta de a prelua aceasta grija de pe umerii clientilor constienti fiind de timpul limitat si foarte incarcat al acestora. Pentru o eficacitate maxima, actiunea de curatenie si igienizare trebuie sa se desfasoare continuu, cu o intensitate mai mare imediat dupa riscul de contaminare. Durata si modul de executare a curateniei si igienizarii nu vor stanjenii operatiile de productie. Pentru a se realiza cele prezentate, se respecta succesiunea operatiilor de .
Keywords cloud Definitia curateniei metoda de decontaminare prestarea unor servicii de curatenie serviciilor de curatenie servicii de curatenie resturi menajere prestarea serviciilor de curatenie actiunea de curatenie si igienizare modul de executare a curateniei si igienizarii

Servicii * Servicii curatenie * Servicii curatenie birouri * Servicii curatenie generala * Servicii curateneie zilnica si de intretinere * Servicii curatenie magazine si hypermarket-uri * Servicii curatenie hoteluri, restaurante, pub-uri, ballroom-uri, showroom-uri, casinouri * Servicii curatenie dupa constructor * Servicii specializate de curatenie * Servicii curatenie parcari subterane si supraterane * Deratizare, dezinsectie, dezinfectie * Servicii de intretinere spatii verzi/parcari * Slefuire marmura, granit, mozaic * Servicii deszapezire Structura navigare * Acasa * Despre noi * Cariere * Galerie foto * Oferte servicii * Ce spun clientii * Valori si viziune * Certificarea calitatii * Portofoliu clienti * Avantajul Activ Stedo * Contact * Articole