Serviciile profesionale de curatenie oferite de Activ Stedo

Oferta de servicii a companiei noastre este conceputa astfel incat sa acopere o intreaga arie de interes a clientilor, nu doar sa raspunda unui beneficiu unic. In acest fel, Activ Stedo nu se axeaza pe o nisa unica de activitate, incercand sa o domine, asa cum fac multe alte companii. Pentru noi, nevoile clientului sunt punctul de plecare pentru stabilirea ofertei; din acest motiv, Activ Stedo furnizeaza o gama complexa de servicii strans legate intre ele, lasandu-l pe client sa aleaga daca va achizitiona mai multe pachete sau unul singur.
Aspirare mocheta Curatenie mecanizata parcare Servicii intretinere gazon si spatii verzi Curatenie birouri Leroy Merlin Deszapezire mecanizata

Alegeti-va pachetul de servicii care va avantajeaza Va punem la dispozitie 3 pachete "office" pentru servicii de curatenie pentru birouri. Alegeti-va pachetul care va avantajeaza atat ca pret cat si ca servicii. Daca nu gasiti vreun pachet care sa va avantajeze, contactati-ne telefonic 0744-319832 ori pe e-mail office@activstedo.ro.

Serviciile profesionale de curatenie si intretinere

Serviciile profesionale de curatenie si intretinere reprezinta baza ofertei de servicii a companiei noastre. In cadrul lor, sunt incluse urmatoarele tipuri de operatiuni: 1. Servicii de curatenie generala, reprezentand lucrari de baza precum spalarea si curatarea suprafetelor dure (gresie, marmura), a mochetelor, covoarelor si tapiteriilor, a geamurilor interioare, dezinfectarea grupurilor sanitare etc. Curatenia generala se poate efectua lunar, trimestrial sau anual. 2. Servicii de curatenie si intretinere zilnica, incluzand spalarea manuala a pardoselilor, stergerea aparaturii de birou, improspatarea aerului, inlocuirea si evacuarea sacilor menajeri din cosurile de gunoi etc. Prin intermediul acestor operatiuni, asiguram clientului un mediu de munca placut si sanatos. 3. Servicii de curatenie si finisaj dupa constructor sau reparatii, referindu-se la indepartarea si depozitarea in locuri special amenajate a reziduurilor mari, curatarea pardoselilor de pete, depuneri si impuritati, spalarea geamurilor, stergerea permanenta a prafului etc. Astfel, la cererea clientului, Activ Stedo elimina urmele neplacute si dezordinea rezultate in urma unor lucrari de reparatie sau constructie. 4. Servicii de curatenie exterioara: spalarea si curatarea teraselor, curtilor, aleilor si intretinerea spatiului verde. Achizitionand acest pachet de servicii, clientul isi creeaza un mediu exterior placut, care sa influenteze in mod pozitiv mediul interior, dedicat muncii. 5. Servicii de curatenie speciale 6. Servicii curatenie industriala 7. Servicii de consultanta: compania noastra sta la dispozitia clientilor pentru a raspunde la intrebari si a oferi orice informatii legate de activitatile prestate de Activ Stedo. Consideram ca acest tip de serviciu este foarte important pentru ca ii ajuta pe clienti sa inteleaga beneficiile obtinute si pentru ca faciliteaza desfasurarea relatiei de colaborare cu acestia.

In afara acestei categorii de servicii, Activ Stedo presteaza si urmatoarele tipuri de activitati : 1. Asigurarea managementului de administrare, presupunand asistenta tehnica in vederea monitorizarii instalatiilor existente in cladire, asigurarea interventiei rapide pentru remedierea unor defectiuni majore aparute in functionarea instalatiilor, precum si alte servicii legate de intretinere si siguranta.

Servicii (DDD) Deratizare - Dezinsectie - Dezinfectie

Societatea S.C. ACTIV STEDO. srl este avizata ISO 9001-2000, I-QNET Si ISO 14001, Autorizatie Primaria Municipiului Bucuresti Nr.2277/19.03.2013 Avizata de Directia de Sanatate Publica, pentru efectuarea lucrarilor de deratizare dezinsectie/dezinfectie. avand in dotare: - Personal de executie, absolventi ai scolilor de specialitate in igiena publica, pregatesc operatile de dezinfectie, deratizare, dezinsectie, stabilind toate aspectele de lucru preliminare in functie de particularitatile spatiilor existente si specificul situatiei din obiectivul de procesat. - Aparatura moderna, ajutata si de substante ecologice cu un randament mare si cu remanenta in timp, (care poate ajunge si pana la trei luni), sunt import Germania-IGEBA, SOLO. Produsele sunt avizate de catre institutele interne de specialitate precum si de cele internationale, marea lor majoritate fiind biodegradabile, fabricate de catre Frowein 808 Germania si Colkim - Italia, Bayer - Germania Mai multe detalii despre aceste servicii gasiti in pagina "Servicii DDD" sau descarca gratuit catalogul serviciilor DDD.

Intretinere spatii verzi, gradini, parcuri

Se adreseaza in special celor care au gradini si spatii verzi mai mari de 500 m2. Sunt incluse toate lucrarile necesare unei bune cresteri si dezvoltari a plantelor ornamentale, gazonului, pomilor, de-a lungul anului. Amenajam si intretinem parcuri, gradini si spatii verzi cu personal de specialiate cu o experienta bogata utilizand masini si echipamente profesionale, satisfactia clientilor nostrii fiind prioritara. Daca sunteti interesat de astfel de servicii, accesati pagina destinata acestor servicii

Servicii deszapezire

Din anul 2010, ACTIV STEDO ofera si servicii de deszapezire a spatiilor exterioare, avand la dispozitie si utilajele, dar si know-how-ul necesar acestei activitati. Detalii gasiti in pagina Servicii deszapezire"
Keywords cloud Servicii profesionale de curatenie Serviciile profesionale de curatenie si intretinere Servicii de curatenie generala Servicii de curatenie si intretinere zilnica Servicii de curatenie si finisaj dupa constructor sau reparatii Servicii de curatenie exterioara: spalarea si curatarea teraselor Servicii de curatenie speciale Slefuit marmura si granit, mozaic Cristalizat marmura si granit, mozaic Lustruit marmura si mozaic Spalarea si curatarea mochetelor Slefuit lustruit lacuit parchet Tratarea pardoselilor acopertite cu linoleum contra uzurii Servicii curatenie industriala Parcari subterane / supraterane Spatii depozitare (depozite) Spatii de productie Servicii de consultanta Asigurarea managementului de administrare Servicii (DDD) Deratizare - Dezinsectie - Dezinfectie Intretinere spatii verzi, gradini, parcuri Servicii deszapezire

Servicii * Servicii curatenie * Servicii curatenie birouri * Servicii curatenie generala * Servicii curateneie zilnica si de intretinere * Servicii curatenie magazine si hypermarket-uri * Servicii curatenie hoteluri, restaurante, pub-uri, ballroom-uri, showroom-uri, casinouri * Servicii curatenie dupa constructor * Servicii specializate de curatenie * Servicii curatenie parcari subterane si supraterane * Deratizare, dezinsectie, dezinfectie * Servicii de intretinere spatii verzi/parcari * Slefuire marmura, granit, mozaic * Servicii deszapezire Structura navigare * Acasa * Despre noi * Cariere * Galerie foto * Oferte servicii * Ce spun clientii * Valori si viziune * Certificarea calitatii * Portofoliu clienti * Avantajul Activ Stedo * Contact * Articole